EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 5.12.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Ant Law Band feat. Jeff Ballard

Ant Law Band feat. Jeff Ballard Liput

Kitaristi Ant Law juhlii yhtyeensä upouuden albuminsa "Same Moon in the Same World" julkaisua. Äänitetty vuosina 2020 ja 2021 useilla mantereilla – siltana Lontoon ja Tel-Avivin, Amsterdamin ja New Yorkin välistä kuilua – loistavat muusikkovieraat esittävät uusia sävellyksiä. Levytyksellä mukana mm. vibrafonisti Joel Ross, basisti Linda May Han Oh, Ben Williams ja Jasper Høiby, ja rumpalit Sun-Mi Hong, Kendrick Scott, Eric Harland ja Jeff Ballard!

Law on saanut mukaansa Suomessa harvemmin nähdyn rumpali Jeff Ballardin, joka tunnetaan yhteistyöstään Chick Corean kanssa. Albumi on saanut nimensä Haruki Murakamin vuoden 1999 romaanin Sputnik Sweetheart rivistä: "Katsomme molemmat samaa kuuta, samassa maailmassa. Olemme yhteydessä todellisuuteen samalla linjalla. Minun tarvitsee vain vetää se hiljaa minua kohti.'

Albumia inspiroi ajatus siitä, että vaikka olemme maantieteellisesti eri paikoissa, meillä on yhteisiä totuuksia: musiikillinen kieli, ihmiskokemus, tunteet. Ainutlaatuisista näkökulmistamme tuijotamme kaikki samaa kuuta. Yhteinen kokemus pandemiasta on korostanut inhimillisen yhteyden tärkeyttä, ja tässä hengessä musiikki on sävelletty ja äänitetty. Tämän albumin artistit toivat yhteen juuri ne olosuhteet, jotka pitivät ihmisiä erillään. Säveltäjinä ja instrumentalisteina kehutut, useita palkintoja,kuten Ivor Novello -ehdokkuuden ja seitsemän albumia johtajinaan saaneet Hitchcock ja Law ovat luoneet hätkähdyttävän elävän ja kypsän äänimaailman.

Artistit:

Ant Law - kitara
Alex Hitchcock – tenorisaksofoni
Conor Chaplin – basso
Jeff Ballard - rummut

www.kokojazz.fi/event-details/ant-law-band-feat-jeff-ballard


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Showtime klo 19:00

Myynti loppuu 5.12.2022 18:00.