EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.11.2020  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Anssi Kela: Soittakaa Paranoid!

Anssi Kela: Soittakaa Paranoid! Liput

ANSSI KELA - SOITTAKAA PARANOID!


Anssi Kela
esiintyy bändinsä kanssa Tampereen Tullikamarilla perjantaina 6.11.2020 harvinaislaatuisella "Soittakaa Paranoid!" -teemakeikalla, johon bändi koostaa esitettävän biisilistansa yleisöäänestyksen perusteella.

Äänestys on käynnissä Kelan Facebookissa ja Instagramissa, joista löytyvät tarkemmat ohjeet äänten antamiselle.

Anssi kommentoi:
"Tämä Soittakaa Paranoid! -keikka piti toteuttaa jo viime keväänä Helsingissä, mutta se jäi silloin koronan jalkoihin. Hauskaa päästä kuitenkin nyt toteuttamaan tämä ja vielä kahdella keikalla alkuperäisen yhden sijaan. Jatketaan äänestystä siitä, mihin keväällä jäätiin. Näistä tulee hienoja keikkoja, odotan innolla."


***

Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa.

Tallennamme ovella asiakkaiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista valmiin koodin täällä: https://info.tiketti.fi/  Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.

Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:00

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 6.11.2020 19:30.