EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.3.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Anssi Kela, Pasa

Anssi Kela, Pasa Liput

Ladataan…

Suomalaisten suurimpiin kestosuosikkeihin lukeutuva Anssi Kela palasi syksyllä 2018 tauon jälkeen keikkalavoille ja jatkaa Ääriviivoja-albuminsa kiertuetta uusilla keikkapäivämäärillä kevääseen 2019.

Faneilta ihastuneen vastaanoton saanut seitsemäs studiolevytys julkaistiin syyskuussa ja sen 1,6 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle "Ilves" on dominoinut koko syksyn myös suomalaisia radiosoittolistoja. Pitkän uran suomalaisella musiikkitaivaalla tehneen Kelan tuotannosta tunnetuimpia hittejä ovat mm. "Mikan Faijan BMW", "Milla", Puistossa" sekä "Levoton tyttö".

"ÄÄRIVIIVOJA vie kahden edellisen albumin musiikilliset seikkailut ja kursailemattomat kasarisoundit vielä askeleen pidemmälle." -Helsingin Sanomat

2000-luvun alussa lapsuudenystävysten perustama Pasa julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina -äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolla ja on valmistellut toista pitkäsoittoaan kaikessa rauhassa. 

Uudelta albumilta on julkaistu hiljattain ensimmäiset singlet Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita, Yoko & John sekä Elvis ei meitä vihikään. Viimeisin single Kunhan oot siinä mun vieressä julkaistiin 2.11.2018. 

Pasan toinen albumi, joka kantaa nimeä 'Meistä piti tulla' ilmestyi 11.1.2019.


 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:15 Pasa

22:15 Anssi Kela

 

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.