EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.4.2022  /  Olympia  /  Tampere

Anssi Kela

Anssi Kela Liput

Peräti viidellä Emmalla palkittu Anssi Kela kiertää Suomea keväällä 2022! Erikoiskeikkojen sävyttämän juhlavuoden jälkeen luvassa on paljon toivottuja bändikeikkoja yhdessä Ville Kelan, Antti Karisalmen, Saara Metsbergin sekä Mikko Kososen kera.

Anssi Kela vietti syksyn 2021 kaupunginteattereissa. Loppuunmyytyjä saleja keränneet, ylistetyt "Mun täytyy kävellä näin" -elämäkertakonsertit venyivät lopulta peräti kahteentoista esitykseen. Hän teki myös ikimuistoisen juhlakeikan Helsingin Allas Sea Poolissa "Nummela"-klassikkoalbuminsa pyöreiden kunniaksi, täyttihän yksi maamme myydyimmistä äänitteistä jo kunnioitettavat 20 vuotta. Tämän lisäksi Kelaa nähtiin Vain elämää -suosikkisarjan tuoreimmalla All Stars -kaudella ja hän levytti mm. Syke-elokuvan tunnusbiisin Sut puhallan pois.

Musiikillisesta taituruudestaan, loputtomasta luovuudestaan sekä mestarillisesta tarinankerronnastaan tunnettu Anssi Kela on onnistunut pysymään relevanttina läpi 30-vuotisen uransa ajan. Katalogista löytyy sen verran hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Puistossa, Ilves, 1972, Levoton tyttö, Milla, Miten sydämet toimii, Mikan faijan BMW, Petri Ruusunen, Nummela... Yleisöä suvereenisti lukeva viihdyttäjä ei todellakaan tuijota keikoillaan orjallista settilistaa, joten saavu tsekkaamaan mitä on luvassa tällä kertaa!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00