EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.3.2022  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Anssi Kela

Anssi Kela Liput

Peräti viidellä Emmalla palkittu Anssi Kela kiertää Suomea keväällä 2022! Erikoiskeikkojen sävyttämän juhlavuoden jälkeen luvassa on paljon toivottuja bändikeikkoja yhdessä Ville Kelan, Antti Karisalmen, Saara Metsbergin sekä Mikko Kososen kera.

Anssi Kela vietti syksyn 2021 kaupunginteattereissa. Loppuunmyytyjä saleja keränneet, ylistetyt "Mun täytyy kävellä näin" -elämäkertakonsertit venyivät lopulta peräti kahteentoista esitykseen. Hän teki myös ikimuistoisen juhlakeikan Helsingin Allas Sea Poolissa "Nummela"-klassikkoalbuminsa pyöreiden kunniaksi, täyttihän yksi maamme myydyimmistä äänitteistä jo kunnioitettavat 20 vuotta. Tämän lisäksi Kelaa nähtiin Vain elämää -suosikkisarjan tuoreimmalla All Stars -kaudella ja hän levytti mm. Syke-elokuvan tunnusbiisin Sut puhallan pois.

Musiikillisesta taituruudestaan, loputtomasta luovuudestaan sekä mestarillisesta tarinankerronnastaan tunnettu Anssi Kela on onnistunut pysymään relevanttina läpi 30-vuotisen uransa ajan. Katalogista löytyy sen verran hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Puistossa, Ilves, 1972, Levoton tyttö, Milla, Miten sydämet toimii, Mikan faijan BMW, Petri Ruusunen, Nummela... Yleisöä suvereenisti lukeva viihdyttäjä ei todellakaan tuijota keikoillaan orjallista settilistaa, joten saavu tsekkaamaan mitä on luvassa tällä kertaa!


Möysä: Facebook / Instagram

***

Mössön koronainfo ja turvallisuusohjeet:

Näillä ohjeilla pystymme jokainen vaikuttamaan turvallisen tapahtuman järjestämiseen ja osallistumiseen. 

- Yleisön määrä on supistettu noudattamaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Tapahtuma järjestetään noudattaen THL:n ja OKM:n sekä AVI:n ohjeita.
- Saavu paikalle ainoastaan täysin terveenä.
- Saavu keikkapaikalle hyvissä ajoin, jotta vältymme ruuhkasumpuilta.
- Jonota rauhassa turvaetäisyydellä 1-2m seuraavaan asiakkaaseen.
- Paikan päällä on desinfiointipisteitä ja aineita, joilla voit huolehtia käsihygieniasta.
- Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan.
- Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa ja esityksen aikana. Myös henkilökunta käytää maskeja.
- Pyydämme kaikkia lataamaan Koronavilkku -sovelluksen.

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- sisäänkäynti klubikatsomon ovesta, ilman jonotusta.
- narikka sisältyy hintaan.
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka.
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Punainen VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)
- lippu sisältää max. 15 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

Jallu VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)
- lippu sisältää max. 25 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

* aitiossa pääset oman porukan kesken nauttimaan keikasta. Aitiot sijaitsevat paraatipaikalla hyvällä näkyvyydellä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. 
* Musaklubin maistuva menu on erinomainen vaihtoehto ruokailla rauhassa ennen keikkaa. 

Lisätiedot aitiovuokrauksesta: ansku(a) moysa.fi . Aitioihin on mahdollista tilata juomia ennakkoon.


HUOM! Aitio-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä .

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 19.3.2022 23:59.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot