EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 15.5.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Anni Lahe, Terri

Anni Lahe, Terri Liput

Ladataan…

Anni Lahe on 26-vuotias helsinkiläinen laulaja/lauluntekijä. Teksteissään Anni kuvaa omakohtaisia kokemuksia mukaillen sekä intohimoista rakkautta, että sydäntäsärkevää ihmissuhteiden paradoksaalisuutta. Introverttina itseään pitävä Anni on ujoudestaan huolimatta osoittanut kykynsä koskettavana tulkitsijana ja kirjoittajana esimerkiksi vuonna 2017 ilmestyneellä Idolsin 8. tuotantokaudella, esittäessään oman kappaleensa "Maistan sut", jonka hän myöhemmin julkaisi omakustanteena suoratoistopalveluihin. "Maistan sut" kohosi nopeasti Suomen Top 50 kuunnelluimpiin biiseihin, ja rikkoi miljoonan kuuntelun rajan Spotifyssa vain neljän kuukauden päästä julkaisusta. Anni solmi levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa keväällä 2018 ja management-sopimuksen Backfront Musicin kanssa tammikuussa 2019.

Koko ikänsä soolona akustisen kitaran kanssa esiintynyt Anni nousee 15. toukokuuta Bar Loosen lavalle ensimmäistä kertaa bändi-kokoonpanolla, ja esittää julkaistujen sinkkujen lisäksi uutta ennenkuulumatonta materiaalia. Nyt jos koskaan on mahdollisuus nähdä ja kokea ensimmäisten joukossa yksi Suomen lupaavimmista poppareista

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu 3 €

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

21:00 Terri
22:00 Anni Lahe