EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 19.10.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Anneke Van Giersbergen - Darkest Skies Acoustic Tour 2022

Anneke Van Giersbergen - Darkest Skies Acoustic Tour 2022 Liput

TUSKALIVE: ANNEKE VAN GIERSBERGEN SUOMEEN AKUSTISILLE KEIKOILLE LOKAKUUSSA

The Gatheringin vokalistina maailmanmaineeseen noussut, sittemmin sooloartistina meritoitunut Anneke Van Giersbergen saapuu ensi vuoden lokakuussa Suomeen kolmelle akustiselle keikalle. Darkest Skies Acoustic Tour 2022 saapuu Seinäjoen Rytmikorjaamolle 19.10.2022.

Loistavana biisinkirjoittajana ja tulkitsijana tunnettu Van Giersbergen kiertää tuoreen ”The Darkest Skies Are The Brightest”-albumin tiimoilta. Monipuoliselta taiteilijalta taittuu myös metallinen ulosanti mutta herkimmillään ja kenties parhaimmillaan Van Giersbergen on juuri akustisesti, kuten uutuusalbumi jälleen kerran osoittaa. Van Giersbergenin aiemmat akustiset keikat ovat olleet tunnelmaltaan yksinkertaisesti maagisia, joten näitä konsertteja ei kannata jättää väliin.

TuskaLive
Grey Beard

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.
Viimeisen kahden viikon aikana, ei varauksia.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Showtime 20:00

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.