EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Anne-Mari Kivimäki & Palomylly feat. Timo Saari

Anne-Mari Kivimäki & Palomylly feat. Timo Saari Liput

Suistamon Sähkö -yhtyeen keikat G Livelab Tampereella 26.11.2021 joudutaan valitettavasti perumaan sairastapauksen vuoksi.

Sekä Suistamon Sähkön aamupäivädiskon (26.11. klo 11:30) että Suistamon Sähkön iltakeikan (26.11. klo 21) keikkaliput käyvät tällä korvaavalla Palomylly-keikalla sellaisenaan! Mikäli haluat kuitenkin rahanpalautuksen, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 24.12.2021 mennessä.

***

Yhtye saa kuitenkin loistavan korvaajan, kun esiintymään saapuu Suistamon Sähköstäkin tutun Anne-Mari Kivimäen hypnoottinen underground-yhtye Anne-Mari Kivimäki & Palomylly feat. Timo Saari!

Hetki sitten Moskovan kiertueelta palannut trio soittaa palkeen täydeltä musiikkia kotikaupunkinsa yleisölle perjantaina 26.11. Tampereen G Livelabissa.

Anne-Mari Kivimäki & Palomylly perustettiin vuonna 2016 kun Anne-Mari pyydettiin esiintymään Itävaltaan. Hypnoottinen underground-trio sai hyvän vastaanoton ja hieman myöhemmin toteutui yhtyeen suuri unelma, kun he pääsivät kiertämään laajasti naapurimaassa Venäjällä. Anne-Mari Kivimäki & Palomyllyn musiikki vie hiljaisen haltioitumisen kautta savuiseen rockluolaan ja hypnoottisen rytmin sykkeeseen. Yhtye ujeltaa tuulen lailla tunnetta arkistotarinoihin ja uusiin sävellyksiin, niin että konserteissa haitari laulaa, pokoiniekat nousevat ja lanteet heiluvat Kontokin kulmilla. Yhtyettä täydentää tähtivierailija Timo Saari, joka antaa tanssille aivan uuden esitystaiteen kokemuksen.

Anne-Mari Kivimäki on koonnut Palomylly-yhtyeen soittajat Ville Rauhalan ja Pekko Käpin palkitusta Lakkautettu kylä -projektistaan, joka huomioitiin mm. Saksassa Preis der Deutschen Schallplattenkritik -palkinnolla ja Suomessa Emma-ehdokkuudella ja vuoden kansanmusiikkilevy -palkinnolla vuonna 2016. Näiden superlahjakkaiden muusikoiden kanssa Anne-Mari Kivimäki on julkaissut vuonna 2019 Hämeen lauluja -albumin, joka on saanut mediassa hyviä arvosteluja. Yhtye valittiin tammikuussa 2020 pidetyn Folk Alliance International -tapahtuman showcase-artistiksi, New Orleansiin USA:han. Yhtye on mukana tekemässä musiikkia Kalevala X -lyhytelokuvasarjaan, jota tehdään vuosina 2021-2026.

Anne-Mari Kivimäki, Notka-haitari, stomp box, laulu
Pekko Käppi, jouhikko, viulu, laulu
Ville Rauhala, kontrabasso, laulu
Timo Saari, tanssi
Antti Puumalainen, ääniteknikko

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot