EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.8.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Anna Murtola: Fuego Por Dentro + DJ Bunuel

Anna Murtola: Fuego Por Dentro + DJ Bunuel Liput

Ladataan…

Flamencolaulaja Anna Murtolan sooloprojekti Fuego Por Dentro ("sisäinen tuli, tulta sisällä") saapuu Suistoklubille elokuussa. Rytmejä ja tunnetta kipinöivä konsertti keskittyy flamencomusiikin ytimeen: ihmisäänen vahvaan ja herkkään voimaan. Keikalla Murtolaa säestävät Suomen menestyneimpiin flamencokitaristeihin lukeutuva Joonas Widenius sekä Joonas Widenius Triossa myös vaikuttavat pitkän linjan basisti Hannu Rantanen sekä perkussionisti Karo Sampela.


Keikalla kuullaan musiikkia Murtolan debyyttisoololevyn ohjelmistosta, jossa laulajan sävyrikas ja tummasointinen ääni vie kuulijansa intensiivisen flamencoperinteen äärelle, sen syvän surullisten sävelten, mutta myös kepeän leikittelevien rytmien keinoin.

Anna Murtola
Oulusta lähtöisin oleva Anna Murtola on maailman pohjoisin flamencolaulaja. Suomalaisen flamencolaulun pioneereihin lukeutuva laulaja on löytänyt oman vahvan äänensä tämän intensiivisen espanjalaisen perinteen tulkitsijana. Murtola tunnetaan myös monipuolisena, yli genrerajojen kurkottavana karismaattisena esiintyjänä.

"Eivät tällaiset taiteilijat ilmesty tyhjästä. Heidän taiteessaan on pitkän traditioon perehtymisen ja omakohtaiseksi kokemisen tuomaa syvyyttä, hienosyistä ja sopivan arvoitukselliseksi jäävää uutta kulttuurista näkökulmaa." Eeva Kauppinen, Kaleva

"Murtolan esikoinen on onnistunut ja ennakkoluulot murskaava, ja se antaa pimeimmän vuodenajan kanssa painivalle valoa tulvivaa tekohengitystä 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐"Venla-Vanamo Asikainen, Keski-Suomalainen / Savon Sanomat

Anna Murtola, laulu
Joonas Widenius, kitara
Hannu Rantanen, basso
Karo Sampela, perkussiot

www.annamurtola.com

Illan aloittaa takuuvarmat bileet aikaansaava Dj Bunuel, joka soittaa rytmikästä musiikkia ennen ja jälkeen konsertin. Kannattaa siis tulla viihtymään jo hyvissä ajoin!!

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22.00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.