EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.2.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Anna Inginmaa + Samanna

Anna Inginmaa + Samanna Liput

Anna Inginmaa tarjoilee sielukasta vokaalijazzia sooloalbumiltaan Suomen eturivin jazzmuusikoiden säestyksellä.

Anna Inginmaa on artisti, jazzlaulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

​​Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -kokoonpanosta tunnettu artisti julkaisi dybyyttisooloalbuminsa maaliskuussa 2020 Stupido Recordsin kautta. Inginmaa tarjoaa persoonallisten kappaleidensa sekä tulkintansa kautta mieleenpainuvia välähdyksiä itsestään. Teemoihin lukeutuvat juurettomuus, läheisyyden jännitteet ja kussakin ihmisessä pinnan alla kytevät kätketyt maailmat.

Illan avaa Samanna . Samanna on nelihenkinen bändi Tampereelta, joka esittää kosketinsoittaja-laulaja Anna Pesosen säveltämiä ja sanoittamia kappaleita samannalaisin sovituksin. Samannan musiikkia on vaikea lokeroida vain yhteen tyylilajiin. Musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista, popista ja jazzista. Sanoitusten tärkeä tehtävä on tuoda maailmaan lisää lempeyttä, rakkautta ja toivoa.

Yhtye työstää parhaillaan kolmatta albumiaan. Aiempia julkaisuja ovat "Itsetunto" (Texicalli Records, 2019) "Samanna" (Texicalli Records, 2017) ja 7" single Ruohonleikkuri/ Syksyn salaisuus (Helmi Levyt, 2015).

"Samannan edesottamuksista pursuaa viehättävän naivistista vetovoimaa. Virtuositeetti on hallittua - Anna Pesosen sähköpiano ja Sami Sippolan saksofoni limittyvät toisiinsa notkein virnistyksin."
**** Juha Seitz/ Ilkka & Pohjalainen

"Samannan viehättävän über-arkisuuden ja laulaja Anna Pesosen suoran ja särmikkään lyriikan atmosfäärissä jännittävintä on solistia myötäävä taidokkaan hillitty musisointi."
**** Asko Alanen/ Soundi

Samanna:

Anna Pesonen - laulu, Rhodes
Sami Sippola - saksofoni
Inari Ruonamaa - basso
Sebastian Krühn - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus