EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Vernissa  /  Vantaa

Anna Inginmaa Jazzclub: Tuure Kilpeläinen

Anna Inginmaa Jazzclub: Tuure Kilpeläinen Liput

Anna Inginmaa Jazzclub: Tuure Kilpeläinen & Anna Inginmaa

Rohkea ja performatiivinen Anna Inginmaa Jazzclub aloitti toimintansa keväällä 2019 legendaarisessa Kulttuuritehdas Vernissassa, Vantaalla. Klubi-iltoja emännöi artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen neljä vuotta sitten julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni -albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa, lisäksi hän luo menestyksekästä jazzartistin uraa laulajana Suomessa. Nyt hän on laajentanut reviiriään ja hänen omaa nimeään kantava klubi on kevään tapaus! Luvassa tyylikkään sähäkkää, revittelevää ja autenttista klubitunnelmaa! Iltojen konsepti on se, että artistivieras edustaa vaihtuvaa musagenreä ja hänen ohjelmistonsa sovitetaan ”jazziksi” lahjakkaan ja upean housebändin kanssa.

Klubilla 25.3.2023 vieraana on Tuure Kilpeläinen.

Tämä artisti ei esittelyjä kaipaa! Tuure Kilpeläinen kuuluu maamme menestyneimpiin muusikoihin & lauluntekijöihin, joka tunnetaan karhean samettisesta äänestään, sekä tyylikkäästä pukeutumisesta, joka henkii menneen ajan charmia. Kilpeläinen teki hienon uran Emma-palkitussa yhtyeessä Kaihon Karavaani ja tällä hetkellä hän keskittyy soolouraansa. Tässä ainutlaatuisessa illassa kuullaan jotain aivan uutta Tuuren tulkitsemana.

Housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista: Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano, Juuso Rinta kontrabasso


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:00 Anna Inginmaa
22:00 Tuure Kilpeläinen

Kesto 2h

Myynti loppuu 25.3.2023 20:00.
Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vantaa