EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  Vernissa  /  Vantaa

Anna Inginmaa Jazzclub: Samuli Putro

Anna Inginmaa Jazzclub: Samuli Putro Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.4.2022 mennessä.

***


Anna Inginmaa Jazzclub: Samuli Putro & Anna Inginmaa

Rohkea ja performatiivinen Anna Inginmaa Jazzclub aloitti toimintansa keväällä 2019 legendaarisessa Kulttuuritehdas Vernissassa, Vantaalla. Klubi-iltoja emännöi artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen kolme vuotta sitten julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni -albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa, lisäksi hän luo menestyksekästä jazzartistin uraa laulajana Suomessa. Nyt hän on laajentanut reviiriään ja hänen omaa nimeään kantava klubi on kevään tapaus! Luvassa tyylikkään sähäkkää, revittelevää ja autenttista klubitunnelmaa! Iltojen konsepti on se, että artistivieras edustaa vaihtuvaa musagenreä ja hänen ohjelmistonsa sovitetaan ”jazziksi” lahjakkaan ja upean housebändin kanssa.

Klubilla 3.9.2022 vieraana on Samuli Putro. Musiikkipiirien älykkö, mies, jonka epävirallinen tavaramerkki on hattu. Samuli Tapani Putro on yksi Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä ja alun perin Zen Cafén laulajana tunnetuksi tullut muusikko. Nykyisin Putro tuottaa musiikkia itsenäisenä sooloartistina. Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan sekä tavallisille ihmisille suunnatusta musiikistaan, joka kertoo aivan tavallisista ihmisistä. Putro ei ole kiinnostunut tähteydestä, vaan hän haluaisi mieluummin tulla tunnetuksi kuolemattomana ajattoman musiikin tekijänä. Mies, jonka sukunimi mieleen ei jää. Tämä ei ole totta ainakaan Samuli Putron kohdalla.

Housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista: Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano, Joonas Tuuri kontrabasso

www.facebook.com/AnnaInginmaaJazzclub


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:00 Anna Inginmaa
22:00 Samuli Putro

Kesto 2h

Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vantaa