EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.4.2022  /  Vernissa  /  Vantaa

Anna Inginmaa Jazzclub: Paleface

Anna Inginmaa Jazzclub: Paleface Liput

Anna Inginmaa Jazzclub: Paleface & Anna Inginmaa

Rohkea ja performatiivinen Anna Inginmaa Jazzclub aloitti toimintansa keväällä 2019 legendaarisessa Kulttuuritehdas Vernissassa, Vantaalla. Klubi-iltoja emännöi artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen kolme vuotta sitten julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni -albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa, lisäksi hän luo menestyksekästä jazzartistin uraa laulajana Suomessa. Nyt hän on laajentanut reviiriään ja hänen omaa nimeään kantava klubi on kevään tapaus! Luvassa tyylikkään sähäkkää, revittelevää ja autenttista klubitunnelmaa! Iltojen konsepti on se, että artistivieras edustaa vaihtuvaa musagenreä ja hänen ohjelmistonsa sovitetaan ”jazziksi” lahjakkaan ja upean housebändin kanssa.

Klubilla 2.4.2022 vieraana Paleface (Karri Miettinen), joka on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Esikoisalbumi ”The Pale Ontologist” (2001) oli kotimaisen hip-hopin kentällä kulmakivi ja se huomattiin myös ulkomailla. Hittisinglet kuten ”Back to Square One” sekä ”The Ultimate Jedi Mind Trick – Episode IV” ovat varmasti jääneet ihmisten mieliin ja ne toivatkin Palefacelle faneja myös kaikkien genrerajojen ulkopuolelta. Paleface on julkaissut useita albumeita, joista varsinkin suomenkieliset albumit ovat kaikki saaneet valtavan positiivisen vastaanoton ja tuoneet Palefacelle kunnianosoituksia niin Emmoina, kuin vuonna 2016 myönnetyn kulttuuripalkinnon muodossa. Paleface on suomirapin uranuurtaja, sekä tinkimätön sanataiteilija.

Housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista: Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano, Joonas Tuuri kontrabasso

www.facebook.com/AnnaInginmaaJazzclub


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:00 Anna Inginmaa
22:00 Paleface

Kesto 2h

Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vantaa