EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.8.2022  /  Naissaaren näyttämö  /  Jyväskylä

Stand Up: Anitta Ahonen, Heikki Vilja & Petri Hankonen

Stand Up: Anitta Ahonen, Heikki Vilja & Petri Hankonen Liput

Naissaaren Näyttämöllä nauretaan maailman murheet pois elokuussa, kun Anitta Ahonen, Heikki Vilja ja Petri Hankonen saapuvat esiintymään stand up -iltaan Vaajakoskelle torstaina 4. elokuuta.

Anitta Ahonen kutsuu itseään Suomen rääväsuisimmaksi koomikoksi. Ahonen kantaa useita lempinimiä kuten Tammelan Rivo-Riitta ja uusimpana Tiktok-videoista tullut kiroileva rollaattorimummo. Anittan tyyli on rehdin rempseää ja roisia, mutta Ahonen osaa lukea yleisöään. Hän tietää milloin himmataan ja milloin kiristetään ruuvia.

Heikki Vilja on yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista ja syystä – Heikki on aina hyvä. Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka hän tarpeen tullen osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.

Petri Hankonen on Uutisvuodon ja Villin Kortin käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt stand up -koomikko, jolla on takanaan jo yli 700 keikkaa niin komediaklubeilla, etänä, yritysjuhlissa kuin häissäkin. Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin, että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, vaan komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen!

Facebook

Instagram

komediatalo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lippujen varausaika puhelinpalvelussa 2 päivää.

Naissaaren näyttämö
Pitkänpytingintie, 40800, Jyväskylä