EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.8.2022  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Remy ry. esittää: ANIMAL IMAGE - Verneri Pohjola ja Mika Kallio

Remy ry. esittää: ANIMAL IMAGE  - Verneri Pohjola ja Mika Kallio Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.5.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 2.7.2022 mennessä.

***

Konsertti + elokuvaesitys

Trumpetisti Verneri Pohjolan ja lyömäsoittaja Mika Kallion sävelteos Perttu Saksan Animal Image -luontoelokuvan ympärille kuvaa ihmisen ja eläimen ikiaikaista suhdetta. Se kutsuu pohtimaan ihmisen suhdetta omaan eläimellisyyteensä ilman kielen luomia rajoitteita.

Improvisoidut sävellykset rakentavat sanattoman kielen eläimen ja ihmisen välille ja yhdistävät ne lumoavaksi kokonaistaideteokseksi. Se on kuin emotionaalinen kieli ihmisen ja eläimen välillä – dialogia ilman puhetta, vapautta puhutun kielen säännöistä ja rakenteista. Se pakottaa kuuntelemaan ja tuntemaan, ja olemaan hetkessä läsnä.

www.remy.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.