EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.9.2024  /  Z-One  /  Varkaus

ANI

ANI Liput

ANIn lavapreesens, äänenkäyttö, sanoittaminen ja tarttuvimpien melodioiden säveltäminen yhdistyvät saumattomasti artistin kokonaiskuvassa, luoden hänestä yhden tämän hetken mielenkiintoisimmista pop-lupauksista. Artistin musiikissa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät nuorekkaaseen soundiin ja huippuluokan tuotantoon. ANI julkaisi 2023 elokuussa kultaa striimanneen albumin “Virgin”, joka summaa laulajan taitoa pop-hookkien pioneerina. Vuosi 2024 starttasi odotetulla singlejulkaisulla Jos puhutaan totta, joka ilmiöityi Tiktokissa jo ennen julkaisua. Huhtikuun lopussa ilmestynyt Odota sua jatkoi menestyksen kaavaa ja nousi Jos puhutaan totta -singlen tapaan suoraan Spotifyn virallisen top-listan kärkisijalle.

Laulaja-lauluntekijän osuutta tuotannossa on kuultu lukuisilla kultaa ja platinaa striimanneilla kappaleilla, joilla esiintyy muun muassa JVG, BESS, BEHM sekä Evelina. Artistin luovuus ja lahjakkuus ovat huomioitu myös kriitikoiden toimesta Emma-ehdokkuuksilla: 2022 Vuoden musiikintekijä ja 2023 Vuoden pop!

Live-esiintymisessään hän sulauttaa taitavasti yhteen lavakarismansa ja laaja-alaisen äänenkäytön, taaten dynaamisen ja vuorovaikutteisen elämyksen kuulijoilleen. ANIn karismaattisuus ja palo musiikkia kohtaan välittyvät kappale kappaleelta yleisölle, tehden jokaisesta liveshowsta ainutkertaisen.

Z-One Varkaus Facebook

www.z1.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 00:30

Eteispalvelumaksu 2,50  €.
Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Z-One / Pub O'Harry's: 0458511172

Myynti loppuu 14.9.2024 22:00.