EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.8.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

ANI + Sebastian Noto + LOLA

ANI + Sebastian Noto + LOLA Liput

CoolHead LIVEn kesäkeitaalla nähdään elokuussa loistava kattaus Suomen kiinnostavimpia tulokkaita, kun terassilavalla esiintyvät ANI, Sebastian Noto sekä Lola.

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

ANIn tavoitteena on hänen omien sanojensa mukaan tehdä “kaunista” musiikkia, joka herättää tunteita. Hän haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon.

Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan.

Illan avaa uuden aallon R&B-laulaja LOLA.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu
18.00 - Ovet
18.30 - LOLA
19.30 - Sebastian Noto
20.30 - ANI

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive