EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 27.9.2020  /  Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Angry Birds On Ice

Angry Birds On Ice Liput

Vallitseva epävarma tilanne Keski-Euroopassa vaikuttaa logistiikkaan ja henkilöliikenteeseen sekä ison tuotannon kuljetuksiin ja aikatauluihin.

Järjestäjä yhdessä tapahtuman tuotannon kanssa on päätynyt siirtämään esityksen syksylle varmistaakseen, että tapahtuma pystytään toteuttamaan. Uusi tapahtumapäivä on ensimmäinen mahdollinen kiertueen muiden aikataulujen puitteissa.

ANGRY BIRDS ON ICE  - LIPUT & INFO

ALAKATSOMO
Peruslippu alk. 49,00 €
Lastenlippu (alle 12-vuotiaat) alk. 43,00 €

ALAKATSOMO, PÄÄTY
Peruslippu alk. 40,00 €
Lastenlippu (alle 12-vuotiaat) alk. 35,00 €

YLÄKATSOMO
Peruslippu alk. 32,00 €
Lastenlippu (alle 12-vuotiaat) alk. 27,00 €


ANGRY BIRDS

Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain, ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin. Mutta kuka voittaa? Vai tuleeko tasapeli?

Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Huumoriakaan ei ole unohdettu, ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

LISÄTIETOA ESITYKSESTÄ JA TYÖRYHMÄSTÄ

Esitys toteutetaan koko katsomoa ajatellen 360 asteen lavasteissa. Angry Birds on Ice -tuotannossa loistavat alan huippunimet: esityksen luova johtaja on Cirque du Soleil'stakin tutuksi tullut maailmankuulu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Juraj Bencik. Koreografiasta vastaa yli vuosikymmenen Holiday on Ice -tuotannossa vaikuttanut Slovakian entinen taitoluistelumestari Renata Aleksander. Oman panoksensa sekä taiteellisena johtajana että koreografina on antanut myös James Tanabe, joka on urallaan toiminut sirkustaiteessa esiintyjänä ennen siirtymistään Cirque du Soleil'n taiteelliseksi johtajaksi ja sittemmin Cirque du Soleil'n executive vice presidentin tehtäviin.

Kiertue toteutetaan yhteistyössä Angry Birdsin kotipesän Rovion kanssa, ja Suomessa esitykset mahdollistaa Loud'n Live Promotions.

"Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman", esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

SAAVUTETTAVUUS

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi.

Avustajan ja avustettavan lippuvarauksissa ota yhteyttä Tiketin maksuttomaan asiakasneuvontaan 010 843 1611 (avoinna ma-pe klo 10-18) tai sähköpostitse hei@tiketti.fi.


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroituja istumapaikkoja.

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten