EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Angel Sword, Lord Fist, Chalice

Angel Sword, Lord Fist, Chalice Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 9.4.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.5.2022 mennessä.

Tapahtuma siirtyy samalla Kuudes Linja -ravintolaan, ja alkuperäisistä yhtyeistä jäljelle jää Angel Sword. Uusi kokoonpano on Angel Sword, Lord Fist ja Chalice.

***

Angel Sword

Perinteistä heviä perinteisellä otteella. Alla on useita ulkomaan festarikeikkoja ja Suomessa vyön alla yhteiskeikkoja mm. Manilla Roadin, Satanin ja Blitzkriegin kaltaisten hevilegendojen kanssa.

Lord Fist

Villeimpien huhujen mukaan mikkeliläismiehet olisivat jo laittaneet pillit pussiin, mutta vuoden 2020 lopulla yhtye yllätti kaikki julkaisemalla uuden täyspitkän 'Wilderness of Hearts' saksalaisen levy-yhtiön High Rollerin kautta. Pandemian takia levynjulkaisukeikat jäivät aikanaan soittamatta, mutta nyt niitä vihdoin jyrätään ja vieläpä uuden basistin voimin.

Chalice

Esoteerista heavy metallia soittava ja ensimmäisen suomen keikkansa nyt esittävä CHALICE on juuri julkaissut uutta musiikkia ”Sorrow’s Seeds” digi-EPn muodossa. Musiikillisesti monisävyinen yhtye tuo toukokuiseen iltaan säväyksen pohjoista melankoliaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Illan aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus