EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.9.2020  /  Osmo's Cosmos Bar  /  Imatra

Andy McCoy

Andy McCoy Liput

Huom! Keikka on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 28.3. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 31.5. mennessä Tikettiin.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

Andy McCoy on suomalainen rock-muusikko. Hän oli Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristi, taustalaulaja ja pääasiallinen lauluntekijä. Lisäksi McCoy tunnetaan muun muassa ensimmäisen suomalaisen levyttäneen punkyhtyeen, Briardin, sekä Pelle Miljoona Oy:n ensimmäisen kokoonpanon kitaristina. McCoy julkaisi vuonna 2019 uuden sooloalbumin "21st Century Rocks" 24 vuoden tauon jälkeen.

www.osmoscosmos.com


Ikäraja: K-18
Showtime 24:00

Lippujen hinta sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 19.9.2020 22:00.