EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Anders Jormin & Severi Pyysalo (SE/FI)

Flame Jazz: Anders Jormin & Severi Pyysalo (SE/FI) Liput

Flame Jazz: Anders Jormin & Severi Pyysalo (SE/FI)

Severi Pyysalo – vibrafoni
Anders Jormin – kontrabasso

Anders Jormin ja Severi Pyysalo lukeutuvat kumpikin instrumenttiensa kansainvälisiin huippunimiin. Heidän yhteistyönsä on kestänyt lähes 30 vuotta, ja pääasiassa omista sävellyksistä koostuvaa materiaalia on myös levytetty eri kokoonpanoilla. Useimmin herrat kuitenkin esiintyvät duona, sillä se mahdollistaa suurimman musiikillisen liikkuvuuden sävellysten ja improvisaation yhdistelyssä. Konsertissa kuullaan uusia duo-sävellyksiä sekä vuonna 2005 ilmestyneen Aviaja-levyn materiaalia.

“While he possesses the kind of technical facility that makes most bassists scratch their head in wonder, Jormin has always been more concerned with making his instrument sing, and playing music that touches the heart in the most personal of ways. Pyysalo is clearly like-minded. The result is that while the music on Aviaja often takes unpredictable twists and turns, it remains eminently lyrical, and compelling on the deepest of levels.” – John Kelman, All About Jazz

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Myynti loppuu 4.11.2022 18:00.