EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 2.11.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Anders Jormin & Severi Pyysalo (SWE/FIN)

Anders Jormin & Severi Pyysalo (SWE/FIN) Liput

Anders Jormin ja Severi Pyysalo lukeutuvat kumpikin instrumenttiensa kansainvälisiin huippunimiin. Heidän yhteistyönsä on kestänyt lähes 30 vuotta, ja pääasiassa omista sävellyksistä koostuvaa materiaalia on myös levytetty eri kokoonpanoilla. Useimmin herrat kuitenkin esiintyvät duona, sillä se mahdollistaa suurimman musiikillisen liikkuvuuden sävellysten ja improvisaation yhdistelyssä. Konsertissa kuullaan uusia duo-sävellyksiä sekä vuonna 2005 ilmestyneen Aviaja-levyn materiaalia.

“While he possesses the kind of technical facility that makes most bassists scratch their head in wonder, Jormin has always been more concerned with making his instrument sing, and playing music that touches the heart in the most personal of ways. Pyysalo is clearly like-minded. The result is that while the music on Aviaja often takes unpredictable twists and turns, it remains eminently lyrical, and compelling on the deepest of levels.” – John Kelman, All About Jazz

Severi Pyysalo – vibrafoni
Anders Jormin – kontrabasso

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.11.2022 18:00.