EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.3.2022  /  Olympia  /  Tampere

Frozen Oceans Abyss: ...And Oceans, Frosttide, Kuoleman Galleria

Frozen Oceans Abyss: ...And Oceans, Frosttide, Kuoleman Galleria Liput

Raging Cannon järjestää Tampereen Olympiassa tapahtuman Frozen Oceans Abyss

Aina omia polkujaan kulkenut ...And Oceans on kiistatta suomalaisen sinfonisen black metallin pioneereja. Yhtye perustettiin vuonna 1995 ja se toimi aktiivisesti aina 2000-luvun alkupuolelle asti. Bändi jäi tuolloin lopulta reilun kymmenen vuotta kestäneelle tauolle, joka päättyi vuoteen 2018 kun yhtye palasi takaisin lavoille ja lopulta työstämään uutta albumia. Tauon ja muutamien miehistön vaihdosten jälkeen, …And Oceans on nyt 2020-luvulla vahvempi versio itsestään kuin koskaan aiemmin! Yhtye on julkaissut uransa aikana viisi kokopitkää albumia, joista viimeisin erittäin hyvän vastaanoton sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa saanut “Cosmic World Mother” julkaistiin toukokuussa 2020. Seuraaja tälle eli …And Oceansin sarjassaan kuudes albumi julkaistaan loppukeväästä 2022 ranskalaisen Season of Mist levy-yhtiön kautta. Tuleva levy on väkevää jatkoa edeltäjälleen sisältäen myös sekä uusia että tietynlaisia "paluuta juurille" sisältäviä musiikillisia ratkaisuja.

Frosttide on vuonna 2009 perustettu melodic / folk metal -yhtye. Yhtyeen musiikki on nopeatempoista, eeppistä, raskasta ja melodista folk -metallia. Kahden EP julkaisun jälkeen yhtyeen ensimmäinen albumi Awakening julkaistiin elokuussa 2013 NoiseArt Recordsin kautta. Toinen albumi "Blood Oath" näki päivänvalonsa helmikuussa 2015. Debyyttialbumin julkaisun jälkeen Frosttide on kiertänyt Eurooppaa mm. Ensiferumin, Turisaksen ja Wintersunin kanssa. Kolmannen albumin äänitysten tiimoilla yhtyeestä tuntui että EP:n julkaiseminen olisi paras siirtymä edeltäjänsä "Blood Oath":in välillä. "Decedents" julkaistiin toukokuussa 2018, juuri ennen yhtyeen ensimmäistä Japanin kiertuetta. Kiertueen jälkeen Frosttide allekirjoitti levytyssopimuksen Out Of Line Musicin kanssa ja ensitöiksi julkaistiin "Decedents" uudelleen miksattuna, masteroituna ja nimettynä "Decedents Enshrined" marraskuussa 2018. Viime vuonna yhtye palasi äänittämään kolmatta albumiaan julkaisten ensimmäisen singlen "We Will Be Gone" marraskuussa 2020.

Vuonna 2012 yhden miehen visiosta syntyneenä projektina käynnistynyt, mutta pian täysimittaiseksi kokoonpanoksi laajentunut Kuoleman Galleria julkaisee kolmannen albuminsa vuoden 2022 alkupuolella. Yhtyeen debyyttialbumi Kärsimys Kunniaan julkaistiin vuoden 2016 helmikuussa ja se koettiin lupaavana rockiin ja metalliin keskittyneissä julkaisuissa (mm. Kaaoszine, Soundscape). Ensialbumin julkaisun jälkeen bändi teki kahdeksan keikan kiertueen Unkariin, Romaniaan ja Bulgariaan. Hulluus tarttui ja kiertueesta tuli erittäin onnistunut. Kuoleman Gallerian toinen albumi Pimeys Saapuu Pohjoiseen ilmestyi joulukuussa 2017. Albumin julkaisun jälkeen bändi teki keikkoja mm. Virossa, Latviassa, Venäjällä ja Norjassa. Kuoleman Galleria laulaa elämän pimeästä puolesta ja kauhuelokuvien tapaan käsittelyyn pääsevät niin ihmisyyden piilossa olevat vääristymät, hirveydet kuin pelotkin. Kuoleman Gallerian maailmassa uskoa ei ole ja toivo syntyy siitä, kun raavit kohmeisin käsin viimeistä märkää tulitikkua saadaksesi kokea hetkellisen lämmöntunteen.

Facebook-tapahtuma

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:45 Kuoleman Galleria
21:45 Frosttide
22:45 ...And Oceans

Liput ovelta 21,50 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.