EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.10.2022  /  Teatterikuoppa  /  Haukipudas

An Evening With Sipe Å - Patronen & Väisänen Vahtimestareina

An Evening With Sipe Å - Patronen & Väisänen Vahtimestareina Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.4.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.5.2022 mennessä.

***

Lauantaina 2.4.2022 Haukiputaan Teatterikuopalla nautitaan koko illan kattaus musiikkia. Illan pääesiintyjänä nähdään Sipe Å -yhtye, joka esittää suomalaista pop-musiikkia. Bändin tarinalliset aiheet ammennetaan eletystä elämästä, sen sattumuksista, voitoista ja tappioista. Vaikka musiikki on kevyttä, ei bändi pelkää, väistä tai varo kipeitäkään asioita. Niitä päin kuljetaan pää pystyssä, elämästä oppien ja sen asioita jakaen. Sipe Å on julkaissut ensimmäisen albuminsa ”Tavallinen Lauantai” toukokuussa 2021 ja debyytti on saanut lämpimän vastaanoton. Tammikuussa 2022 yhtye julkaisi uuden singlen ”Kiltin naisen sydän” ja lisää uutta musiikkia on luvassa kevään mittaan. Konsertissa kuullaan jo julkaistua sekä julkaisematonta materiaalia.

Sipe Åqvist - Laulu & Ukulele
Mika Kainua - Kitara
Matias Haapaniemi- Koskettimet
Johan Andreassen - Basso
Junnu Sipola - Rummut
Iida-Juulia Portti - taustalaulut

Yleisestä järjestyksestä ja kurista illassa huolen pitää Patronen & Väisänen Vahtimestareina -duo.

Patronen on haukiputaalainen stand up -koomikko, joka on alunperin tullut tunnetuksi YLE2:lla 2015 esitetyn ”Naurun tasapaino” -kilpailun voittajana ja sittemmin myös omaa musiikkiaan julkaisseena artistina. Tomi Väisänen on oululainen laulaja-lauluntekijä, jonka biisit ovat tarinoita, joissa musta huumori on usein läsnä. Väisänen julkaisi keväällä 2021 pitkäsoiton Tulis ilta ja särkyis kone, joka sai hyvän vastaanoton. Vahtimestareina Patronen&Väisänen ovat tätä kaikkea ja enemmän.

Sipe Å ja Patronen & Väisänen Vahtimestareina pitävät huolta, että illan aikana käydään läpi koko upea tunteiden skaala. Tervetuloa nauttimaan!

Tapahtumaan ei ole ikärajaa. Aulakahvila palvelee ennen konserttia ja väliajalla.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 2,50 €.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 1.10.2022 19:00.