EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Rock Bar & Grill 82  /  Kemi

An Evening at Lake Bodom - tribute to C.O.B

An Evening at Lake Bodom - tribute to C.O.B Liput

Kemissä jyrähtää!

Alkuvuodesta 2021 yhden kansainvälisesti menestyneimmän suomalaisen muusikon, kitaravirtuoosi Alexi Laihon poismeno kosketti ihmisiä ympäri maapalloa. Niin myös meitä, Alexin musiikin parissa enemmän tai vähemmän kasvaneita entisiä kemiläisiä punkkareita. Bodomin kappaleiden muistelu tuntui treenikämpällä hyvin luontevalta ja pian syntyi idea siitä, että näitä olisi hienoa joskus esittää myös livenä. Saimme bändin kasaan nopeasti, ja keväästä lähtien olemme viettäneet paljon aikaa armottoman treenauksen parissa. Saappaat joihin päätimme hypätä olivat eittämättä valtavat, mutta tämä tuntui oikealta tavalta saattaa yksi suurimmista nuoruuden esikuvistamme osaltamme eteenpäin. Totta kai Kemissä.

Tervetuloa siis Rokkibaariin kuuntelemaan, juhlimaan ja nauttimaan Alexin & Children Of Bodomin kuolemattomia sävellyksiä!

www.bar82.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 27.11.2021 21:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot