EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  45 Special  /  Oulu

An Evening at Lake Bodom

An Evening at Lake Bodom Liput

Oulussa jyrähtää!

Loppuvuodesta 2020 yhden kansainvälisesti menestyneimmän suomalaisen muusikon, kitaravirtuoosi Alexi Laihon poismeno kosketti ihmisiä ympäri maapalloa. Niin myös meitä, Alexin musiikin parissa enemmän tai vähemmän kasvaneita oululaisia punkkareita.

COB:n kappaleiden muistelu tuntui treenikämpällä hyvin luontevalta ja pian syntyi idea siitä, että näitä olisi hienoa joskus esittää myös livenä. Loppuunmyyty ensiesiintyminen Kemissä jätti sen verran hienot muistot, että uusinta Nelivitosen lauteilla päätettiin toteuttaa.

Saappaat joihin päätimme hypätä ovat eittämättä valtavat, mutta tämä tuntui oikealta tavalta saattaa yksi suurimmista nuoruuden esikuvistamme osaltamme eteenpäin. Tervetuloa siis 45 Specialiin kuuntelemaan, juhlimaan ja nauttimaan Alexin & Children Of Bodomin kuolemattomia sävellyksiä!

The Band:
Laulu: Toni Portimo
Kitara: Olli Nisula
Kitara: Olli Rinne
Basso: Juha Anttila
Koskettimet: Lasse Launimaa
Rummut: Joonas Rinne

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 23.9.2022 21:00.