EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.12.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Amorphis

Amorphis Liput

TUSKALIVE: AMORPHIS KIERTÄÄ SUOMEA JOULUKUUSSA

Amorphis jatkaa Halo-albumin ympärille nivoutuvaa kiertuetta Joulukuun Suomen keikoilla. Halo Tour starttaa Seinäjoen Rytmikorjaamolta 6. joulukuuta ja saapuu 7. joulukuuta Tampereen Pakkahuoneelle. TuskaLive ylpeänä esittää Tampereen keikan.

Yli 30 vuotta nousujohteista uraa luonut Amorphis on suomalaisen metallin ehdoton kulmakivi. Jo neljätoista albumia julkaisseen yhtyeen vuonna 2015 julkaisema albumi Under The Red Cloud oli startti albumitrilogialle, jota seurasi vuonna 2018 julkaistu Queen of Time. Ympyrän sulki ja trilogian täydensi viimeisimpänä ilmestynyt Halo.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 60 €.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.