EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.11.2018  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Amorphis - Queen Of Time Tour, CyHra

Amorphis - Queen Of Time Tour, CyHra Liput
Takaisin

Ladataan…

Uuden albumin "Queen Of Time" julkaissut kotimainen metalliyhtye Amorphis on julkistanut Suomen kiertueen keikkapäivät. Marraskuussa käynnistyvä kiertue kattaa 11 paikkakuntaa.

Lisää kiertueen erikoisvieraita julkaistaan kesän kuluessa.

Vuonna 1990 perustettu Amorphis on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä ja merkittävimmistä vientipioneereista. Yhtye on myynyt satoja tuhansia levyjä ja tehnyt mittavia ulkomaankiertueita jo kauan ennen kuin suomalainen metallimusiikki löi itsensä läpi isommassa mittakaavassa. Suomessa bändi on saavuttanut kuusi kultalevyä, vastaanottanut Vuoden metallialbumin Emman sekä esiintynyt lukuisille loppuunmyydyille saleille.

Pakkahuoneen keikalle on lisätty lämppäriksi todellinen metallin all stars -miehistö CyHra. Bändin jäsenten menneisyydessä pyörii nimiä kuten In Flames, Amaranthe, Shining, Rhapsody ja Annihilator, joten askelmerkit ovat tällä ryhmällä todellakin kohdillaan.

www.amorphis.net | www.facebook.com/amorphis | www.nuclearblast.de/amorphis

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 38 €, mikäli jäljellä.