EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - La 9.7.2022  /  Tallinna Hipodroom (Tuula)  /  Tallinna

American Horse Show – Freedom Festival

American Horse Show – Freedom Festival Liput

USA:n itsenäisyyspäivän kunniaksi järjestettävän festivaalin tarkoituksena on esitellä raviurheilua amerikanravureiden kanssa ja ennen kaikkea kaikenlaista hyvää ja kivaa, jota amerikkalainen kulttuuri ja elämäntyyli meille tarjoavat. Suurella ja mahtavalla uudella Hipodroomilla pidettävällä kaksipäiväisellä koko perheen festivaalilla kohtaavat toisensa hevoset ja hevosvoimat, parhaimmat amerikkalaistyyliset ruoat ja juomat sekä tietysti tyylikäs kulttuuriohjelma mainioine yhtyeineen ja jännittävine kilpailuineen.

Eräs festivaalin tärkeä osa on amerikkalaisten tuotteiden ja palveluiden suuri näyttelyalue. Amerikkalaisilla autoilla saapuvat vierailijat voivat pysäköidä festivaalin sisäänpääsyn alueella sijaitsevalle Amerikan autojen VIP-pysäköintialueelle, avoinna on myös suuri teltta-alue ja matkailuautojen pysäköintialue. American Horse Show – Freedom Festival on koko perheen festivaali, jonka olennainen osa on Viron suurin keppihevosten puisto ja kilpailualue, Hipodroomin ponialue ja suuri leikkialue erilaisine virikkeineen.

Facebook

www.americanhorseshow.ee


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi lipunostaneen aikuisen seurassa.

Numeroimattomat seisoma- ja istumapaikat.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin sisäänkäynnillä.

Tallinna Hipodroom (Tuula)
Harjumaa, Saue vald, Tuula küla, 76618, Tallinna