EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.11.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Ameeba

Ameeba Liput

Syväluotaava sielunmaiseman maalari, sekä kotimaisen ug-räpin pitkän linjan arvostettu tekijä, Ameeba saapuu ensimmäistä kertaa Suistolle

Ameeba teki alun perin nimeä vuosituhannen vaihteessa osana suomalaisen vaihtoehtohiphopin ensimmäistä aaltoa ja on vakiinnuttanut asemansa kantavana voimana kotimaisessa lyyrisessä taiteessa. Underground-piireissä kovaa arvostusta nauttiva Ameeba saattaa olla isommalle yleisölle tuttu esimerkiksi yhteistyöstään SMC Lähiörotat- tai Euro Crack -yhtyeiden kanssa.

Ameeban viimeisin albumi ”Mentalium" julkaistiin juuri vinyylinä. Levyltä julkaistiin myös SELLAISUUS -musiikkivideo, joka löytyy Ameeban YouTube kanavalta. Uuden albumin biisien lisäksi tulemme kuulemaan keikalla myös Ameeban vanhemman tuotannon helmiä ja klassikoita

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Myynti loppuu 18.11.2023 21:00.