EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 25.3.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Jazz Meets Tango: Alvarado / Koivistoinen / Tuomarila

Jazz Meets Tango: Alvarado / Koivistoinen / Tuomarila Liput

Ladataan…

Koko Jazz Club toivottaa Eero Koivistoisen uuden kokoonpanon tervetulleeksi!

Koivistoinen kertoo: "Kuulin Martin Alvaradon konsertin viime keväänä Espanjassa. Tutustuimme ja syntyi ajatus yhteistyöstä. Halusimme pitää kokoonpanon intiiminä ja pyysimme pianisti Alexi Tuomarilan mukaan. Ohjelmistomme koostuu argentiinalaisen tangon ja muidenkin tyylien - uuden ja vanhan - klassikoista sekä omasta tuotannosta. Ensimmäisenä niistä Martin sanoitti sävellykseni La Perro Vida. Mukana on muutama suomalainenkin tangoklassikko laulettuna espanjaksi. Oma suhteeni tangoon alkoi jo 60-luvulla tanssikeikkojen yhteydessä. Suhde syveni matkallani Buenos Airesiin 80-luvulla. Omistin UMO:lle säveltämäni kolmiosaisen sarjan -  El Viejo Almacen - legendaariselle tangoklubille. Lähestymme musiikillista materiaaliamme vapaasti, vahvat melodiat sopivat hyvin improvisoinnin lähtökohdaksi. Alexi ja minä haluamme jazzmuusikkoina tehdä jokaisesta illasta erilaisen ja ainutlaatuisen."

Vokalisti Martin Alvarado on Buenos Airesin tämän päivän vakuuttavimpia tangon tulkitsijoita.
Hänen 20-vuotisen uransa aikana Martin on Etelä Amerikan lisäksi esiintynyt Aasiassa, Venäjällä ja Euroopan maissa, usein myös Suomessa eri kokoonpanojen kanssa.

Eero Koivistoinen on pitkän uransa aikana esiintynyt ympäri maailmaa eri kokoonpanojen kanssa.
Alexi Tuomarila on tullut tunnetuksi lukuisista eri yhteyksistä. Hänen oma trionsa on saanut kansainvälisiä ylistäviä kritiikkejä. Alexi ja Eero ovat työskennelleet yhdessä jälkimmäisen kvartetin yhteydessä jo 6 vuotta.

Martin Alvarado vocal
Eero Koivistoinen sax
Aleksi Tuomarila piano

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/jazz-meets-tango-alvarado-koivistoinen-tuomarila-2/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 2h

Numeroimattomat istumapaikat