EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.12.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

ALT-ROCK NIGHT: Frail, Varjola & Vanta

ALT-ROCK NIGHT: Frail, Varjola & Vanta Liput

FRAIL 

"Sunrise Avenuen raskasversioksi" tituleerattu Frail on raskasta modernia rockia soittava yhtye, jonka energiset keikat eivät jätä ketään kylmäksi. Suomessa ja ulkomailla toistasataa keikkaa heittäneen Frailin julkaisi uuden albuminsa "Stand by Me In The Storm" toukokuussa 2023. Frailin uusi musiikki on saanut loistavan vastaanoton niin Suomalaisessa kuin kansainvälisessä musiikkimediassa - tästä osoituksena soittolista paikka Radio Cityn kotimaisen rockin uutuuksissa ja soittolistapaikat Spotifyn toimittamilta soittolistoilta.

VANTA

Helsinkiläistynyt ALT-pumppu VANTA on Debyyttilevyn kynnyksellä ja kerennyt tiputtamaan useita singlejä matkalle tehden selväksi mistä tässä oikein on kyse.

VANTAN juuret ovat vihaisessa kitarapaukkeessa ja kerennyt jo käymään läpi monta musiikillista metamorfoosia. Yhtyellä on hihassaan vielä uusia temppuja sekä tuotannossa, että lavalla. 

VARJOLA

Varjola on vuonna 2018 Vantaalla perustettu nelihenkinen suomalainen rock-yhtye. Varjola kuvailee musiikkiaan tummansävyiseksi moderniksi rockiksi jonka sanoitukset käsittelevät usein ihmismielen ja elämän varjopuolia. Varjola on suomeksi lauletun perinteisen rockin seassa raikas vaihtoehto jopa "musta lammas" sekoittaen sampleja, breakdowneja, raskaita mutta melodisia kitarariffejä puhtaiden laulujen kanssa.

Vuonna 2021 Varjola sijoittui TOP-10 joukkoon Radio Rockin järjestämässä Starba kilpailussa kappaleellaan Kova maa. Radio soittoakin on sitemmin kertynyt mm. Radio Suomirockilla noin 400 kertaa ja Radio Rockilla ja muilla pienemmillä kanavilla satunnaisesti. Keikkoja on kertynyt ympäri suomea ja energinen live esiintyminen sekä visuaalinen puoli esiintyessä on laadukkaan musiikin kanssa tärkeä elementti yhtyeelle.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 9.12.2023 19:00.