EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 11.4.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Almqvist / Schlosser / Welin / Lukkarinen: Free Swing

Almqvist / Schlosser / Welin / Lukkarinen: Free Swing Liput

Ladataan…

Karl-Martin Almqvist (Swe), Axel Schlosser  (Ger), Mattias Welin (Swe) ja Jaska Lukkarinen (Fin) ovat tehneet sen mitä jazzmuusikot ovat jo 100 vuotta tehneet... He ovat perustaneet bändin ja julkaisevat ensimmäisen levynsä keväällä 2019 JASKAA-levymerkillä.  Ystävykset ovat soittaneet eri yhtyeissä ja yhteyksissä keskenään ja edustavat alansa huippua omassa maassaan. Schlosser tunnetaan paitsi omista projekteistaan myös FR Big Bandin soolotrumpetistina. Almqvist on Ruotsin ykköstenorifonisti, joka tunnetaan Suomessa mm. yhteistyöstään Jukkis Uotilan kanssa. Mattias Welin edustaa ruotsalaista perinnetietoista huippubasismia ja Lukkarinen puolestaan tunnetaan mm. Ricky-Tick Big Bandin rumpujakkaralta.


Jaska Lukkarinen, rummut
Karl-Martin Almqvist, saksofoni
Axel Schlosser, trumpetti
Mattias Welin, kontrabasso

Free swing on juuri sitä mitä nimikin lupaa, svengin vapauttavaa voimaa! Basisti Welinin ja rumpali Lukkarisen dynaamisesti ja sävykkäästi svengaava komppipari luo saksofonisti Almqvistille ja trumpetisti Schlosserille pelikentän, jossa kaikki on mahdollista ja mikään ei ole kiellettyä. Ornette Coleman kaikuinen vapauttava energia ja ilmaisuvoima yhdistyvät Free Swing -bändin musiikissa sävykkääseen ja  kauniiseen soittoon  tuoden teemoihin ja sävellyksiin raikkautta ja aitoa jazzillista ennalta-arvaamattomuutta. 

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/almqvist-schlosser-welin-lukkarinen-free-swing/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 1h

Numeroimattomat istumapaikat