EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

ALLT (SE), Karmanjakah (SE), Crucify The Faith

ALLT (SE), Karmanjakah (SE), Crucify The Faith Liput

HELSINKI TECHFEST YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: RUOTSALAINEN PROGRESSIiVISEN METALCOREN KOMEETTA ALLT ENSI KERTAA SUOMEEN

Vuonna 2020 Ruotsin Karlskogassa perustettu ALLT saapuu maaliskuun alussa ensivisiitilleen Suomeen, kun bändi esiintyy Helsingin On The Rocksissa. ALLT on ehtinyt lyhyen olemassaolonsa aikana moneen: kiertueet Animals As Leadersin ja Humanity’s Last Breathin kanssa, albumituotanto HLB-nokkamies Buster Odeholmin hoteissa sekä hurmioituneet festarikeikat Kölnin Euroblast-festareilla useampana vuotena peräjälkeen. 

ALLT ei suotta ole nousukiidossa: yhtye tuuttaa kulmikasta coreaan silkalla raivolla ja suvereenilla läsnäololla mutta malttaa toisinaan maustaa alavireistä ilmaisuaan korkeuksiin yltävillä melodioilla sekä yllättävillä orkestraatioilla. Tämä on tyylipuhdasta 2020-lukulaista metallia! 

Yhtyeelle lämmittelee On The Rocksin lauteet niin ikään ruotsalainen progemetalliyhtye Karmanjakah sekä helsinkiläinen metalcore-valio Crucify The Faith. Älä jätä tätä coren ja teknisyyden juhlaa väliin!

Keikan tarjoaa syyskuussa On The Rocksissa jälleen järjestettävä Helsinki Techfest -festivaali.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.