EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.7.2020  /  Allas Sea Pool  /  Helsinki

Allas goes Classic: Minimalia & MegaloVania Cellos

Allas goes Classic: Minimalia & MegaloVania Cellos Liput

Minimalia on vuonna 2018 perustettu minimalistiseen kamarimusiikkiin keskittyvä konserttisarja, joka tarjoaa taidemusiikkia rennossa ilmapiirissä. Ohjelmassa on musiikkia tunnetulta minimalistilta Philip Glassilta sekä nuoremman polven edustajilta Nico Muhlyltä, Olafur Arnaldsilta ja Missy Mazzolilta. Esiintymässä ovat viulistit Kreeta-Julia Heikkilä ja Siljamari Heikinheimo, alttoviulisti Jakob Dingstad sekä sellisti Jaani Helander, ja illan aikana kuullaan kuinka jousikvartetti yhdistelee erilaisia minimalistisia sävyjä sekä klassista ja elektronista musiikkia.

Minimalian jälkeen estradille astuu uusi selloduo MegaloVania Cellos, jonka sellistit Jaani Helander ja Lukas Stasevskij esittävät eri genrejen musiikkia rockista poppiin sekä tangosta peli- ja elokuvamusiikkiin. Tämä selloduo tarjoaa aimo annoksen sellotaiturointia, ja luvassa on mm. Abban Money Money Money ja brittiyhtye Musen Algorithm, jotka ovat kuultavissa nyt kahdelle sellolle sovitettuna.

Minimalia

Missy Mazzolin, Nico Muhlyn, Olafur Arnaldsin ja Philip Glassin musiikkia.

Kreeta-Julia Heikkilä, viulu

Siljamari Heikinheimo, viulu

Jakob Dingstad, alttoviulu

Jaani Helander, sello

MegaloVania Cellos

mm. Abban, Maroon 5:in ja Musen musiikkia sekä elokuva- ja pelimusiikkia

Jaani Helander, sello

Lukas Stasevskij, sello

***

 

Herkkukorit ovat keikkakohtaisia ja niiden ostaminen edellyttää 18 vuoden ikää. Herkkukorien myynti päättyy tapahtumaviikon tiistaina.

Herkkukoreja on kaksi vaihtoehtoa:

Altaan herkkukori (liha + kala) kahdelle
- Pullo kuplivaa Mionetto Prosecco Brut 0,75l
- Paahdettua valkosipulileipää (L), Vegaanista yrttituorejuustoa (L,G), Marinoituja kesäkasviksia & oliivia (L,VEG,G), Rapeita salaatteja (L,VEG,G), Savustettuja loheneviä(L,G), Salamilajitelma(L,G)

Altaan Vegaaninen herkkukori kahdelle
- Pullo kuplivaa (VEG)
- Paahdettua valkosipulileipää (L), Vegaanista yrttituorejuustoa (L,G), Marinoituja kesäkasviksia & oliivia (L,VEG,G), Rapeita salaatteja (L,VEG,G), Vegaanista Chorizoa(L,G), Yuzu-marinoitua tofua & Shisoa (L,G)

***

Tsemii Stadi!

Allas Sea Pool haluaa tukea muusikoita järjestämällä kesä-heinäkuussa Altaalla hyväntekeväisyyskonserttisarjan, jonka kaikki lipputulot menevät lyhentämättöminä artisteille.

Altaan konserteista nautitaan kesä-heinäkuun ajan joka torstai, perjantai ja lauantai. Tunnelma on leppoisa ja kiireettömän rauhallinen. Esitykset ovat puoliakustisia, joten artistien ja yleisön välinen vuorovaikutus on kiinteä. Torstaisin keskitytään swingiin, jazziin, bebopiin ja klassiseen musiikkiin. Perjantaisin vieraileva tähti esiintyy Jallukka All Stars -house bandin kanssa. Lauantaisin esiintyvät suomalaisen viihde- ja populaarimusiikin tunnetuimmat nimet.

COVID-19-rajoitusten vuoksi Altaan sisäpihalle myydään 2500 lipun sijaan 470 lippua per keikka. Jokainen lipun ostaja saa pihalta oman istumapaikan. Istumapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen, joten suosittelemmekin saapumista konserttipaikalle hyvissä ajoin. Pöydät ja tuolit sijoitetaan riittävin turvavälein ja mahdolliset tungoskohdat pyritään poistamaan. Suosittelemme lisäksi varaamaan virkistävän juoma- ja pikkunaposteltavapaketin etukäteen lipunoston yhteydessä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Konserttikokonaisuuden järjestäjä on Allas Sea Pool. Katso kaikki konsertit täältä.

Showtime 19:30.