EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  Tina-klubi / Botta  /  Helsinki

All Female Panel Stand up -show

All Female Panel Stand up -show Liput

All Female Panel stand up -show räjäyttää jälleen kannat kattoon Bottan Tina-klubilla!

All Female Panelin jäsenet ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi niin tv:ssä, teatterissa kuin radiossakin, sekä esiintyjinä että käsikirjoittajina. Tämä show on neljän naisen totuus, täystykitys hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, räävitöntä rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

Tina-klubilla naurattavat: 

SAANA PELTOLA 
Saana on kollektiivin perustajajäsen ja tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu. Valaistuu helpoiten kookosveden voimalla luonnollisessa elinympäristössään premium-taksin takapenkillä tai Kämp-spa:ssa. Horoskoopiltaan Saana on nouseva selittäjä. 

HELENA PÖLLÄNEN 
Helena on nelikon koossapitävä luonnonvoima ja kollektiivin turvallinen isähahmo. Hellu on tarinankertoja, syntymähauska tilannekommentaattori ja raskaansarjan vitsailija. Diagnoosi: Suomineidon aura ja rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Kokeile ja jää koukkuun!

INKA VALIMA 
Inka on kollektiivin nuorikko, baby spice, tiedostava milleniaali ja sähäkkä feministi.. Erittäin woke. Supervoimina itseironia ja luontainen trendikkyys. Heikkoutena synnynnäinen sober curiosity. Horoskoopiltaan Inka on nouseva influensseri. Nautitaan suoraan pullosta turvallisessa tilassa. 

Lavalle nousee myös nouseva stara LEENA KUITUNEN! ⭐️

Lämpimästi tervetuloa!


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet auki 30 min ennen esityksen alkua

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kesto noin 2 h sisältäen väliajan.

Esteetön pääsy: kontaktoi ennakkoon [email protected]

Myynti loppuu 20.4.2024 18:30.
Tina-klubi / Botta
Museokatu 10, 00100, Helsinki