EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show
klo 20:00

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show Liput

4.2.2022 tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 4.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.3.2022 mennessä.

***

All Female Panel tykittää jälleen oman kotiklubinsa täyteen naurua!

Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima tarjoavat yleisölleen täyden palvelun All Female Panel -show'n helmikuun alkuun.

All Female Panel on suosittu koomikkokollektiivi, jonka jäsenet ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina. All Female Panel stand up -show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

All Female Panel - Facebook

***

15.1.2021 esitykseen ostetut liput voi käyttää sellaisenaan johonkin toiseen All Female Panel -tapahtumaan ottamalla yhteyttä suoraan järjestäjään: info@allfemalepanel.com

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet klo 19:00

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esityksen kesto noin 2h, sisältäen väliajan.

***

TURVALLISUUS-INFO:

Koronan leviämisen estämiseksi pyydämme ottamaan huomioon seuraavat ohjeet:

1. Saavu paikalle vain terveenä. Jos sairastut, voit käyttää lippusi myöhemmässä illassa. Ilmoita sairastapaukset osoitteeseen info@allfemalepanel.com ja siirrämme lippusi toiseen iltaan.

2. Jää kotiin myös, jos olet ollut tekemisissä tartunnan saaneen tai altistuneen henkilön kanssa.

3. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan paikalle ajoissa.

4. Kunnioita turvavälejä, anna kanssaihmisille tilaa niin baaritiskillä, käytävillä kuin wc-tiloissakin. Niskaan hengittäminen ei saa jonoja liikkumaan nopeammin.

5. Saavu paikalle freesinä, suorita ensitöiksesi huolellinen saippuakäsipesu ja roiski käsidesiä reippaasti siellä sun täällä, eritoten tiskillä asioidessasi ja rahaa näplättyäsi.

6. Yski ja aivasta nenäliinaan (tai hihaan) silloinkin kun muut eivät näe.

Pysytään terveinä ja nauretaan kaikille pitkä ikä!
Sydämellisesti tervetuloa!