EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.7.2023  /  Juhlatalo Juurikkasaari  /  Säynätsalo

All Female Panel stand up -show

All Female Panel stand up -show Liput

Suomen kuumin stand up -kollektiivi saapuu jälleen Juurikkasaareen!

Tervetuloa nauttimaan All Female Panel stand up -showsta Juurikkasaareen torstaina 22.7. Tämä huumorijuhla alkaa klo 18.00.

Mitä on luvassa?

All Female Panelin koomikot ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina. Tämä show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!Ryhmän jäsenet tunnetaan myös käsikirjoittajina ja näyttelijöinä. TV:n puolella heitä tai heidän kädenjälkeään on voinut nähdä mm. ohjelmissa Nelosen Stand up!, Heikelä syndrooma, Noin viikon uutiset, Melkein totta, Naurun tasapaino, Villi kortti, Koko Suomi leipoo ja Yle Olohuone. All Female Panelin brändin alta löytyy oma sketsi-podcast (Yle Areena) ja dokumenttielokuva Pako Espanjasta.

 Juhlatalossa yleisöä naurattaa Saana Peltola, Helena Pöllänen ja Inka Valima.

www.allfemalepanel.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00

Liput ovelta 30 € / 25 €.

Shown kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

Myynti loppuu 22.7.2023 18:00.
Juhlatalo Juurikkasaari
Juurikantie 5, 40900, Säynätsalo