EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.11.2021  /  Old Cock  /  Lappeenranta

All Female Panel

All Female Panel Liput

Suomen kuumin stand up -kollektiivi, All Female Panel, saapuu Lappeenrantaan!

AFP-muikeista Saana Peltola, Helena Pöllänen ja Inka Valima tarjoavat yleisölleen täyden palvelun All Female Panel -show'n synkkään marraskuiseen alkuun.

All Female Panel on suosittu koomikkokollektiivi, jonka jäsenet ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina. All Female Panel stand up -show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

www.allfemalepanel.com/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:00

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Esityksen kesto noin 2h
Esitys sisältää väliajan.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.


Myynti loppuu 5.11.2021 18:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot