EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.12.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show Liput

Suosittu stand up -kollektiivi All Female Panel tykittää jälleen tunnelman kattoon legendaarisen Bottan intiimillä Tina-klubilla. Tarjolla on alkuillan show klo 18:00-20:00 ja iltavirkuille myöhäisempi show klo 21:00-23:00.

All Female Panelin jäsenet ovat ansioituneita stand up -koomikoita ja niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina. All Female Panel stand up -show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

Joulukuussa Bottan lavalla mellastaa All Female Panelin koko nelikko: Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima. Vierailevana tähtenä hurmaa stand up -koomikko ja näyttelijä Bahar Tokat ja artistivieraana pikkujoulutunnelmaa pirskottelee karismaattinen laulaja ja lauluntekijä Eve Hotti!

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 35/25 €, mikäli jäljellä.

Showtime 18:00 ja 21:00.

Ovet aukeavat 1 h ennen illan alkua.

Esitysten kesto n. 2h (sis. väliaika)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.