EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.12.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show

All Female Panel - räjäyttävän hauska stand up -show Liput

Suosittu stand up -kollektiivi All Female Panel tykittää jälleen tunnelman kattoon legendaarisen Bottan intiimillä Tina-klubilla!

All Female Panel stand up -show on neljän naisen totuus, hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, roisia rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

All Female Panelin jäsenet ovat ansioituneita stand up -koomikoita ja niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös tv:ssä, teatterissa ja radiossa, sekä esiintyjinä että kirjoittajina.

Joulukuussa Bottan lavalla mellastaa All Female Panelin koko nelikko: Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima. Vierailevana tähtenä pikkujoulutunnelmaa joululaulunumerollaan nostattaa laulaja Eve Hotti

Lavalla pätee akkavalta, mutta katsomoon ovat tervetulleita ihan kaikki sukupuolet, myös miehet, ukot, sedät ja kaikenmaailman äijänköriläät. <3

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 35/25 €, mikäli jäljellä.

Showtime 18:00.

Ovet avataan klo 17:00.

Esityksen kesto n. 2h (sis. väliaika)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.