EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8. - La 9.5.2020  /  Suvilahti  /  Helsinki

All Day ON! 2020

All Day ON! 2020 Liput

ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALI JUHLITAAN MYÖS ENSI VUONNA

Totta se on! Viime keväänä ensimmäistä kertaa järjestetty All Day ON! -festivaali saa jatkoa. All Day ON! -kevätfestivaali juhlitaan Helsingin Suvilahdessa jälleen 8.-9.5.2020.

Ensimmäiset ohjelmistokiinnitykset julkistetaan vasta marras-joulukuun taitteessa, mutta erittäin huokeahintaiset kahden päivän "Kyllä siellä taas kivaa ON!" -liput ovat jo nyt myynnissä Tiketissä alk. 60 €. Näitä suositellaan lämpimästi viime vuoden ON!:eilla hyvää aikaa viettäneille ja niille, jotka ovat esim. luotettavalta taholta kuulleet siellä olleen kivaa. Mukavia yllätyksiä ja mahtavaa meininkiä on nimittäin luvassa ensi vuonnakin.

Vuoden 2019 festivaali lähti liikkeelle All Day Agencyn järjestämästä Pyhimyksen yllätyksestä ja Gasellien 10v-juhlakeikasta ja laajeni kevään mittaan 5 lavan ja yli 50:n esiintyjän kevätfestivaaliksi, jossa vieraili kahden päivän aikana noin 8000 kävijää. Mukavia yllätyksiä ja mahtavaa meininkiä on luvassa ensi vuonnakin. Viime vuotta sopii fiilistellä myös juuri julkaistun All Day ON! 2019 -muistelofilmin myötä.


Ikäraja: K-18