EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8. - La 9.5.2020  /  Suvilahti  /  Helsinki

All Day ON! 2020

All Day ON! 2020 Liput

ALL DAY ON! - LIPUT & INFO

Luvassa on jälleen 8.-9.5. kahden päivän ajan isoja festivaalikeikkoja ja intiimejä klubikeikkoja Suvilahden täydeltä. Päivällä nautitaan musiikista enimmäkseen isossa teltassa ja illalla bileet jatkuvat aina aamuneljään eri sisävenueissa.

14 uutta esiintyjää sekä päiväkohtaiset ohjelmat nyt julki!

Pe 8.5.
PYHIMYS / GASELLIT / JESSE MARKIN / F / KARINA / HENRIK! / TEFLON BROTHERS / PIETARIN SPEKTAAKKELI / HEIKKI KUULA / LIFE / ONNI BOI / LAKE JONS / PESSO / AIVOVUOTO / STEPA & HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ / MUSTA BARBAARI & PRINSSI JUSUF / IKE / PIKAKASSA / SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA

La 9.5.
GETTOMASA / DJ IBUSAL / SOFA / YEBOYAH / DETALJI / EEVIL STÖÖ / DJ KRIDLOKK / RAAPPANA / ELIAS GOULD / MC KOO / GRACIAS / KAURIINMETSÄSTÄJÄT / NICOLE WILLIS / BIZI / LAINEEN KASPERI / SITOI / HAAMU / JV / EINARI STYLMAN / ERO!

MIKÄ ALL DAY ON!

Jos All Day ON! ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on All Day Agencyn oma urbaani vaihtoehtofestivaali.

Ydinajatuksemme on luoda yhdessä artistiemme kanssa Helsinkiin All Dayn näköinen kevätjuhla, joka huokuu rakkautta ja intohimoa aitoon ja monimuotoiseen elävään musiikkiin. Tavoitteenamme on tarjota artistiemme faneille kaupungin aidoin, lähituotetuin ja hinta-laatusuhteeltaan paras festivaali.

Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siellä esiintyivät kaikki kynnelle kykenevät All Dayn artistit ja dj:t. Oli juuri sopivasti porukkaa ja ihmisillä tuntui olevan kivaa. Satoi toki ihan koko ajan, mutta onneksi oli katot kaikkien lavojen päällä ja tunnelmat katossa, kuten vuoden 2019 All Day On -muistelovideolta näkyy.

Tervetuloa taas toukokuussa Suvilahteen nauttimaan All Dayn näkemyksestä siitä, miltä 2020-luvun monimuotoinen ja elinvoimainen musiikkikenttä Helsingissä kuulostaa ja näyttää!


Ikäraja: K-18