EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 22.5.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Ali Ihmemaassa

Ali Ihmemaassa Liput

Ali Ihmemaassa on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komediaesitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, joka tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla omaa historiikkiään ja kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.

Pienenä poikana pakolaisena maahan saapuneesta Alista on kasvanut ajan myötä isä, aviomies, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ennen kaikkea koomikko, joka on palkittu silmiä avaavasta ja rajoja rikkovasta huumoristaan. Ali Jahangirin aikaisempi esitys "Naura mun kanssa" myytiin ennakkoon loppuun.

Esityksen kesto on 90 min (sisältää väliajan).
Esityksen suositeltu ikäraja on 18 vuotta.

Facebook
Instagram
Twitter

***

Huom. tapahtumalle on alunperin ilmoitettu väärä tapahtumapäivä 21.5. Oikea päivä on lauantai 22.5. klo 21. Ostetut liput käyvät sellaisenaan tai ne voi palauttaa 4.4.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 22.5.2021 20:00.