EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Ali Ihmemaassa 2.0

Ali Ihmemaassa 2.0 Liput

Ali Ihmemaassa 2.0 on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan nimeltä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.

Pienenä poikana pakolaisena maahan saapuneesta Alista on kasvanut ajan myötä isä, aviomies, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ennen kaikkea koomikko, jonka huumori on palkittu rajoja rikkovana sekä silmiä avaavana. Ali Jahangirin aikaisempi esitys Naura mun kanssa myytiin loppuun ennakkoon.

Alin komiikkaan voit tutustua hänen Youtube-kanavallaan tai Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä sekä hänen erittäin suositulla TikTok-kanavallaan.

Huomioithan, että esitys kuvataan julkaisua varten.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

G Livelab Helsingin wc-tiloihin vievä invahissi on epäkunnossa. Emme siis ole tällä hetkellä täysin esteetön tila. Keikalle pääsee esteettömästi, mutta wc-tiloihin ei.  G Livelab Helsinki pahoittelee tilannetta! Hissin korjaus on tilattu – ilmoitamme, kun se jälleen toimii.