EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.9.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Algiers (USA), Helen Ganya (UK)

Algiers (USA), Helen Ganya (UK) Liput

POST-ROCK -YHTYE ALGIERS SUOMEEN SYYSKUUSSA

Post-rock -yhtye Algiers palaa Suomeen syksyllä. Viime viikonlopun Sidewaysissa yleisön dystooppisella soulillaan villinnyt kokoonopano esiintyy Helsingin On The Rocksissa tiistaina 26. syyskuuta, josta matka jatkuu Tampereen Klubille keskiviikkona 27. syyskuuta. Keikkojen liput ovat nyt myynnissä molempien keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

Amerikkalais-englantilainen neljän multi-instrumentalistin perustama Algiers ammentaa ennakkoluulottomasti vaikutteita muun muassa hiphopista, metallista, bluesista sekä post-rockista. Vuonna 2012 perustetun yhtyeen tuorein albumi “Shook” julkaistiin alkuvuodesta 2023. Ylistetyllä albumilla vierailevat muun muassa Rage Against The Machinesta tuttu Zack De La Rocha sekä Future Islandsin Samuel T. Herring.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 20 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 28.9.2023 04:00.