EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 24.1.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

ALGIERS (US), Cats of Transnistria

ALGIERS (US), Cats of Transnistria Liput

Ladataan…

ALGIERS SAAPUU KEIKALLE HELSINGIN ON THE ROCKSIIN TAMMIKUUSSA

Gospelin, bluesin, industrialin ja punkin vaikutteita kiinnostavasti yhdistelevä, poliittinen rockyhtye Algiers esiintyy Helsingin On The Rocksissa torstaina 24. tammikuuta.

Vuonna 2007 syntynyt Algiers on avoimesti dystooppinen ääni poliittiselle nykytilanteelle. Yhtye käsittelee sanoituksissaan yhteiskunnallisia teemoja kuten rasismia, väkivaltaa ja uskontoja sekä ottaa kantaa mm. Trumpin politiikkaan ja Brexitiin. Atlantalaisnelikon kollektiivinen ymmärrys ja usko yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ovat synnyttäneet kaikessa raivokkuudessaan, uhossaan ja tiedostavuudessaan groovaavaa ja jopa tanssittavaa musiikkia, jossa gospel-piireissä kasvaneen laulajan ja yhtyeen nokkamiehen Franklin James Fisherin laaja-alaisesti soiva ääni yhdistyy industrialismista ja punkista lainattuihin äänimaisemiin.

Trion ensimmäinen single "Blood" julkaistiin vuonna 2012 ja sitä seurasi kolme vuotta myöhemmin yhtyeen nimeä kantava, musiikillisesti Suiciden ja The Temptationsin välimaastoon sijoittuva debyyttialbumi. Yhtyeen toisen ja samalla tuoreimman pitkäsoiton "The Underside of Power" (2017) tekijäkaartiin kuului mm. Randall Dunn (Sunn O)))), Adrian Utley (Portishead) ja Ben Greenberg (Uniform, The Men).

Illan avaa maagisia äänimaisemia maalaileva, avantgarde dream pop -duo Cats of Transnistria . "Jokainen nuotti leikkaa hiljaisuuden niin ilmaisuvoimaisena, että musiikkia voi pitää vallankumousten sarjana. Jokaisella äänellä on tilaa etsiä syvintä kauneuttaan." - Hannu Linkola, Soundi

20:30 Cats of Transnistria
21:30 Algiers
23:00->
Street-bar: DJ Mikke Birthday Party

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.