EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 22.10.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Alfa Mist (UK)

Alfa Mist (UK) Liput

RYTMIMUSIIKKIA JA JAZZIA LUOVASTI YHDISTÄVÄ BRITTIARTISTI ALFA MIST SAAPUU SYKSYLLÄ SUOMEEN

Jazzin, hiphopin ja R&B:n vaikutteita biiseissään sekoitteleva muusikko-tuottaja Alfa Mist saapuu Suomeen! Juuri uuden ”Variables”-albumin julkaissut lontoolaisartisti esiintyy Helsingin Korjaamolla sunnuntaina 22. lokakuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä!

Alfa Mist julkaisi huhtikuussa 2023 uuden ja järjestyksessään viidennen täysipitkän albuminsa nimeltä ”Variables”. Levy on tuttuun tapaan sielukas ja monipuolinen kokonaisuus, joka on artistin tähän mennessä kokonaisvaltaisin teos. Musiikkiuransa pianistina aloittaneen mutta sittemmin myös tuotantoneroksi harjaantuneen artistin tavaramerkki on uniikki soundi, joka on samaan aikaan sekä kokeilevaa että helposti lähestyttävää.

Alfa Mistin debyyttisoolo-EP ”Nocturne” ilmestyi vuonna 2015, ja hänen ensimmäinen studioalbuminsa ”Antipho” nousi monen musiikkidiggarin suosikiksi vuonna 2017. Hänen kappaleillaan kuullaan usein vierailevia muusikoita ja vokalisteja, jotka lisäävät sävellyksiin syvyyttä ja erilaisia tekstuureja. Englantilaisartisti on urallaan tehnyt yhteistyötä mm. Jordan Rakein, Yussef Dayesin ja Tom Mischin kanssa. Uudella albumilla kuullaan mukana mm. Kaya Thomas-Dyke, Bongeziwe Mabandla ja Jas Kayser.

Alfa Mist on esiintynyt Suomessa aiemmin Pori Jazzissa ja Flow-festivaalilla. Lokakuun konsertti on hänen ensimmäinen klubikeikkansa Helsingissä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 34 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.