EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 26.4.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Alexi Tuomarila Trio

Alexi Tuomarila Trio Liput


Alexi Tuomarila on yksi vakuuttavimmista kansainvälistä uraa tekevistä suomalaisista jazz-artisteista. Brittiläiselle Edition Records -levy-yhtiölle levyttävän Tuomarilan trio on noteerattu lukuisissa maailman tunnetuimmissa musiikkialan medioissa. Arvostettu BBC Music Magazine valitsi Alexi Tuomarila Trion Sphere-albumin kuukauden jazz-albumiksi (7/2020), ja levy voitti myös jazz-Emman 2020.

Norjalaisen ECM-levymerkin artisteihin kuuluvan Mats Eilertsenin ja nyanssirikkaasta rumputyöskentelystään tunnetun Olavi Louhivuoren kanssa vuonna 2005 perustettu yhtye on julkaissut neljä levyä, mikä kuuluukin trion vakuuttavassa yhteissoitossa. Trion musiikissa korostuu melodisesti ja rytmisesti voimakkaat sävellykset ja jäsenten lähes telepaattinen yhteys. Musiikki on täynnä emotionaalista ja melankolista lämpöä, joka on tasapainotettu robustilla rytminkäytöllä ja vapaalla improvisaatiolla.

Alexi Tuomarila - piano
Mats Eilertsen - basso
Olavi Louhivuori - rummut

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 26.4.2023 18:00.