EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 6.6.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Alex G (USA), 1980 AD

Alex G (USA), 1980 AD Liput

YHDYSVALTALAINEN BEDROOM POP -TÄHTI ALEX G SAAPUUKESÄKIERTUEELLAAN TAVASTIALLE

Viime vuosina suosiotaan kasvattaneen bedroom popin aallonharjaa halkova yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Alex G saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen esiintyen Tavastialla tiistaina 6. kesäkuuta.

Alex Giannascoli nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään kolmannen, vuonna2012 julkaistun ja yli 200 miljoonaa streamia keränneen omakustanteisen ”Trick”-albuminsa voimin. Rehellisen rouheita kitarasoundeja sisältänyt albumi yhdisteli rentoa lo-fi estetiikkaa indierockiin. 2020-vuosikymmenellä artisti on noussut soittoon myös TikTokissa, kun Alex G:n ja Emily Yacinan 2011 julkaistu yhteiskappale ”Treehouse” nousi viraaliksi ääneksi. ”Trick”-albumilta löytyvä ”Sarah”-kappale on noussut trendaaviin ympäri maailman. 

Giannascolin yhdeksäs albumi, viime syksynä julkaistu ”God Save The Animals” risteilee entistä rohkeammin eri tyylilajien virrassa aina elektronisista soundeista folk-sävyihin. Se sai ylistäviä arvioita ympäri maailman ja ansaitsi mm. Pitchforkin ”Best New Music”-arvosanan. Giannascoli on tehnyt uransa aikana yhteistyötä myös mm. Japanese Breakfastin, Frank Oceanin ja viimeisimpänä Lil Yachtyn kanssa tämän uunituoreella ”Let ́s Start Here”-albumilla. Keväällä ja kesällä artisti tähdittää muun muassa Coachella, Primavera ja BestKept Secret-festivaaleilla saapuen välissä Helsingin Tavastialle.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Kuva: Nelli Kenttä


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 6.6.2023 19:00.