EN  FI  SV
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Official tickets to concerts, festivals, sports events, theater and live stream events from Tiketti webstore.
WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.

Wed 24.1.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Alessandra (NOR)

Alessandra (NOR) Tickets

NORJAN EUROVIISUEDUSTAJA ALESSANDRA TAVASTIALLE 24.1.2024

Norjalaislaulaja Alessandra saapuu Helsingin Tavastia-klubille 24. tammikuuta 2024. Alessandran kappale Queen of the Kings avaa tämän vuoden Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin Liverpoolissa, ja kappale on kerännyt kuuntelukertoja Spotifyssä jopa 42 miljoonaa. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 12.5. klo 14 Tiketissä.

Alessandra Mele on norjalais-italialainen, valtavassa nosteessa oleva poptähti ja laulaja-lauluntekijä. Alessandrasta tuli pikavauhtia tunnettu debyyttisinglensä Queen of Kings ansiosta. Kappale voitti Norjan euroviisukarsintakilpailun Melodi Grand Prixin finaalin ja edustaa kotimaataan vuoden 2023 Euroviisuissa Liverpoolissa. Karsintojen jälkeen kappale on alkanut elää omaa elämäänsä – se nousi Norjassa jo listaykköseksi ja menestyy hyvin Spotify-listoilla ympäri Eurooppaa. Biisi on kerännyt suoratoistoalustoilla yli 42 miljoonaa soittokertaa ja trendaa kuumeisesti myös TikTokissa.

Queen of Kingsin ovat kirjoittaneet Alessandra itse, norjalaissäveltäjä Henning Olerud, haamukirjoittaja Linda Dale ja tuottaja Stanley Fernandez, joka on julkaissut kappaleita vuoden muun muassa 2021 Euroviisutähtien TIXin ja Flo Ridan kanssa.

Alessandra kertoo hitistään, että kappale julistaa itsensä rakastamisen sanomaa. Alessandra tahtoo inspiroida kaikenikäisiä ja -sukupuolisia kuulijoita ilmentämään sisäistä kuninkaiden kuningatartaan.

Hänen rakkautensa musiikkiin ilmeni jo nuorella iällä hänen laulaessaan ja tanssiessaan äidin kokkaillessa lempiartistinsa Frank Sinatran ikivihreiden tahtiin. Jo kuuden vanhana Alessandra osallistui ensimmäiseen laulukilpailuunsa, jonka hän myös voitti laulettuaan ABBA-klassikon Dancing Queen. Kilpailussa Alessandra huomasi rakastamansa esiintymistä ja viihtyvänsä lavalla. Nuoresta iästään huolimatta Alessandra on jo kokenut esiintyjä. Hän osallistui The Voice of Norwayn seitsemännelle kaudelle vuonna 2022, jossa hän sai kiitosta ainutlaatuisesta lauluäänestään ja pääsi live-esiintymisiin saakka. Alessandra asuu Lillehammerissa ja opiskelee musiikkikoulu LIMPIssä.


Age limit: 18+
Time: Doors at 19:00

Tickets from the door 28 €, if any left.