EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.10.2023  /  Painotalo  /  Äänekoski

Aleksis Liukko trio

Aleksis Liukko trio Liput

Aleksis Liukko trio Äänekosken Painotalossa!

Aleksis Liukko (s. 1984) on kuopiolaislähtöinen, sittemmin helsinkiläistynyt pianisti ja säveltäjä, joka tunnetaan mm. Sointi Jazz Orchestran pianistina, säveltäjänä ja sovittajana sekä Laura Annika Quartetin pianistina.

Äänekoskelle Liukko tuo omaa nimeään kantavan trion, joka julkaisi ensialbuminsa The Sonic Sessions joulukuussa 2022. Liukon lisäksi triossa soittavat Tämän hetken suomalaisiin kärkimuusikoihin kuuluvat basisti Mikael Saastamoinen (mm. Perussastamala, Katu Kaiku, Linda Fredriksson) ja rumpali Okko Saastamoinen (mm. OK:KO, SIR GARRISON, Arppa), jotka tuovat triolle vahvaa yhteissoittoa sekä luontevaa musiikillista kommunikaatiota. Afroamerikkalainen musiikin perinne on kuultavissa ja taidokas ote improvisaatioon luo myös energisiä, pohjoismaisia ja eläväisen värikkäitä tunnelmia.

Aleksi Liukko Trio

Äänekosken kulttuuritoimi

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Myynti loppuu 18.10.2023 19:00.